instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 19 травня 2025, 15:11

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 2 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Планую купити авто
ПовідомленняДодано: 26 січня 2025, 17:26 
Офлайн
Заглянул

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 1994
Мені давно пора оновити автівку, розглядаю варіант купити вольца новішого. На яких майданчиках краще дивитися варіанти, на вашу думку?

Догори
 Тема повідомлення: Re: Планую купити авто
ПовідомленняДодано: 26 січня 2025, 17:34 
Офлайн
Заглянул

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 1983
Розумію вас, адже сам нещодавно шукав автомобіль для себе, бо старий уже давно вимагав заміни. З салону не розглядав навіть, бо не хочеться втрачати 30% вартості, після того, як машина виїде з нього, ну самі розумієте!
Вирішив знайти машину з пробігом, але в доброму стані, щоб була надійна і при цьому не надто дорога. Після кількох невдалих спроб через знайомих я знайшов сайт autoin.ua – справжній портал авторинку України https://autoin.ua/ чесно кажучи, був приємно здивований зручністю платформи. На сайті є все, що потрібно: детальні оголошення, фото, характеристики, а головне – можливість напряму зв’язатися з власниками. Це значно економить час і дозволяє уникнути спілкування з посередниками. Ще одна перевага – всі оголошення безкоштовні, тож тут завжди великий вибір. Мені вдалося знайти авто, яке ідеально підійшло за ціною та станом. Подивіться і ви, думаю, проблеми не буде, підібрати щось для себе!

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 2 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited