instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 15 січня 2025, 07:50

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 7 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: 10 найкращих колядок
ПовідомленняДодано: 12 грудня 2024, 00:00 
Офлайн
новенький

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 2002
КПП: МКПП
Шо, знову зима на носі, а колядки однакові? Слухайте, "10 найкращих колядок" – це взагалі реально вибрать? Я вже не знаю, в кого спросити. От є класика "Нова радість стала", а далі шо? Хто має реальний топ, а не той самий шлак, який пропонують у всіх плейлистах?

Догори
 Тема повідомлення: Re: 10 найкращих колядок
ПовідомленняДодано: 14 грудня 2024, 02:10 
Офлайн
новенький

Цитата:
Шо, знову зима на носі, а колядки однакові? Слухайте, "10 найкращих колядок" – це взагалі реально вибрать? Я вже не знаю, в кого спросити. От є класика "Нова радість стала", а далі шо? Хто має реальний топ, а не той самий шлак, який пропонують у всіх плейлистах?
LexMen, та ти зануда, чесслово. "Нова радість" – це круто, але скоко можна її ганять? Я хочу шось сучасне. Є купа варіацій, де молодь співає колядки з гітарами, джазові обробки і тд. А ти чіпляєшся за старьyo. Давай якийсь новий лінк, шоб подивився, чим люди діляться.

Догори
ПовідомленняДодано: 14 грудня 2024, 15:14 
Офлайн
новенький

Автомобиль: Polo
Год выпуска:: 2011
КПП: АКПП
Та тут народ інколи кидає посилання, але часто настрій не той. Я хочу реально знайти 10 найкращих колядок, де і традиція, і щось типу "модернове" звучання. Зараз стільки розбіжностей, одні люблять супер-фольк, а інші хочуть заміксувати це з репом (так-так, чула і таке!). Може хто має підбірку, шоб не ритись годинами?

Догори
ПовідомленняДодано: 15 грудня 2024, 00:25 
Офлайн
новенький

Год выпуска:: 2010
Чуєте, ви тут спорите, а я реально не так давно знайшла добірку колядок, здається 10 чи більше. Там тексти, можна хоч зараз брати і вчити.
Он тут я собі кинула в закладки: https://prmedia24.com/15-rizdvyanyh-kolyadok-dlya-vsiei-rodyny-teksty-rizdvyanyh-pisen/
Може, комусь зайде. Бо я вже задовбалась слухати ті самі варіанти по ТВ. Кілька з них реально топові, а ви шо думаєте?

Догори
ПовідомленняДодано: 15 грудня 2024, 19:23 
Офлайн
новенький

Цитата:
Чуєте, ви тут спорите, а я реально не так давно знайшла добірку колядок, здається 10 чи більше. Там тексти, можна хоч зараз брати і вчити.
Он тут я собі кинула в закладки: https://prmedia24.com/15-rizdvyanyh-kolyadok-dlya-vsiei-rodyny-teksty-rizdvyanyh-pisen/
Може, комусь зайде. Бо я вже задовбалась слухати ті самі варіанти по ТВ. Кілька з них реально топові, а ви шо думаєте?
Soledra, ну лінк подивлюсь. Хоча, знаєш, всі ті "10 найкращих колядок" – то суб’єктивно. Але раз ти радить, я гляну. Може, хоч там менше комерції і більше душі. А то мені від цих модернових обробок інколи сушняк наступає, ніби то не Різдво, а дискотєка.

Догори
ПовідомленняДодано: 16 грудня 2024, 01:47 
Офлайн
новенький

Цитата:
Soledra, ну лінк подивлюсь. Хоча, знаєш, всі ті "10 найкращих колядок" – то суб’єктивно. Але раз ти радить, я гляну. Може, хоч там менше комерції і більше душі. А то мені від цих модернових обробок інколи сушняк наступає, ніби то не Різдво, а дискотєка.
LexMen, от уже почалося. Тебе щось не влаштовує – йди слухай старі записи бабусь. Я особисто не проти експериментів. Якщо у підбірці Soledra є щось новеньке, я зацінив би. Може інші теж підтягнуться, порадять свої "10 найкращих колядок". Хай реальні люди долучаються, а то ми тут своїми трьома голосами інтернет не завоюєм.

Догори
ПовідомленняДодано: 16 грудня 2024, 14:14 
Офлайн
новенький

Год выпуска:: 2011
КПП: АКПП
Ну, давайте так: зараз чекну той сайт, гляну тексти. Якщо там буде щось справді атмосферне, я може своїм дітлахам включу на свята, шоб знали не тільки "Нова радість". А ви пишіть сюди свої пропозиції, давайте без снобізму. Народ, заходьте, коментуйте, може ваші "10 найкращих колядок" крутіші за ті, що ми знайшли!

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 7 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited