instagram   telegram   Facebook   VIBER     
Сьогодні: 14 лютого 2025, 22:09

Часовий пояс UTC+03:00

Створити нову тему  Відповісти  [ 4 повідомлень ] 
Автор Повідомлення
ПовідомленняДодано: 27 вересня 2023, 22:36 
Офлайн
новенький

Автомобиль: Golf
Год выпуска:: 2010
Код мотора: CAYC 1.6
КПП: МКПП
привіт.
якось я зняв відео як дістати лампочку біксенона. мені туди важко залізти рукою , але випадково я натрапив на спосіб через підкрилок.
я показав це у відео :
https://youtu.be/XMRn2Zm8vhk?si=TXsUjx9CGPkS9azw
ну дістав я її , а яку лампочку туди можна поставити ?
світло ніяке , світить поганенько.
хтось леди ставив на біксенон ?

Догори
ПовідомленняДодано: 15 жовтня 2023, 10:25 
Офлайн
Прижился

Год выпуска:: 2012
Код мотора: CAXA 1,4
d2s цоколь ламп наскільки памятаю, домовтесь де продають/міняють лампи порівняти лед/ксенон. Я порівнював і ксенон дає краще і більш рівномірну заливку світлом, хоча лед і яскравіге світить. Якщо після заміни лампи ситуація не покращиться, треба міняти лінзи вже, відбивач на ній вигорає з часом.

Догори
ПовідомленняДодано: 21 лютого 2024, 17:28 
Офлайн
Заглянул

Год выпуска:: 2012
Код мотора: CAYC 1.6
Цитата:
d2s цоколь ламп наскільки памятаю, домовтесь де продають/міняють лампи порівняти лед/ксенон. Я порівнював і ксенон дає краще і більш рівномірну заливку світлом, хоча лед і яскравіге світить. Якщо після заміни лампи ситуація не покращиться, треба міняти лінзи вже, відбивач на ній вигорає з часом.
D1S лампи в оригіналі. Собі міняв через підкрилок на оригінал OSRAM. Світити стало веселіше :)

Догори
ПовідомленняДодано: 10 червня 2024, 15:55 
Офлайн
Заглянул

Автомобиль: Atlas
Год выпуска:: 2017
Код мотора: SB 1,6
КПП: DSG 7
Привіт! Перехід від біксенонових лампочок до світлодіодних (LED) лампочок може значно покращити освітлення вашого автомобіля. Давайте розглянемо, які лампочки можна встановити та які моменти слід врахувати:

Вибір лампочок
Тип лампочки: Перевірте, який тип лампочки використовується у вашому автомобілі. Біксенонові лампочки зазвичай мають маркування D1S, D2S, D3S або D4S. Це важливо знати, щоб підібрати відповідну світлодіодну заміну.

Світлодіодні лампочки: На ринку є багато світлодіодних лампочок, які підходять для заміни біксенонових. При виборі переконайтеся, що лампочки мають відповідний роз'єм і є сумісними з вашим автомобілем.

Переваги LED лампочок
Яскравість: LED лампочки часто забезпечують більшу яскравість порівняно з ксеноновими.
Термін служби: Світлодіодні лампочки зазвичай мають більший термін служби.
Енергоефективність: LED споживають менше електроенергії.
Встановлення
Сумісність з CAN-Bus: Деякі автомобілі можуть мати систему моніторингу лампочок (CAN-Bus), яка може показувати помилку, якщо встановлено світлодіодні лампочки. Для вирішення цієї проблеми можна використовувати спеціальні адаптери або декодери CAN-Bus.

Розміри та кріплення: Переконайтеся, що обрані лампочки підходять за розміром і можуть бути встановлені без проблем. Деякі світлодіодні лампочки можуть мати великі радіатори охолодження, які можуть заважати встановленню.

Охолодження: Світлодіодні лампочки можуть нагріватися, тому важливо, щоб система охолодження лампочок (вентилятори або пасивні радіатори) працювала ефективно і мала достатньо простору для вентиляції.

Рекомендовані бренди
Philips: Відомі своїми якісними світлодіодними лампочками для автомобілів.
Osram: Пропонують широкий вибір світлодіодних лампочок, сумісних з різними моделями автомобілів.
Hikari: Відомі своїм співвідношенням ціна-якість.
Приклад процесу заміни
Зніміть підкрилок, як ви вже показали у своєму відео.
Від'єднайте стару біксенонову лампочку.
Встановіть нову світлодіодну лампочку, підключивши її до відповідних роз'ємів.
Переконайтеся, що всі з'єднання надійні і лампочка встановлена правильно.
Перевірте роботу нових лампочок перед тим, як встановлювати підкрилок назад.
Встановлення LED лампочок може значно покращити якість освітлення вашого автомобіля. Успіхів вам у заміні та яскравих доріг!

Догори
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему  Відповісти  [ 4 повідомлень ] 

Часовий пояс UTC+03:00

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Перейти:  
ТОВ "МОДУЛЬ І КО" - Буроинъекционные сваи
ТУРХАСКИ - Туры в любую точку мира
Працює на phpBB® Forum Software © phpBB Limited