Davydov писал(а):Ну задньопривідний взимку (в сніг) як не крути, але то драма, зад не завантажений - і з місця під делікатну горку, вже не даш ради. Сухо. Оце стихія.
А от тут ти не правий. Розподіл ваги по осям в бмв це не міф. Двигун там, майже весь за передніми стаканами, на відміну від ауді, яка везе мотор перед передніми колесами. Я скажу більше - перевіряв цю тезу на вагах вібростенда. Отже - 330 купе е46 - задня вісь при 15 літрах в баку, на 20 кг легша за передню, е36 323 акпп - пів баку пального - зад легший за морду на 15кг. Навіть паркетник Х3 - задня вісь при повному баку на 40 кг. важча за передню. Це що стосується не завантаженності, є фото звітів з ваги, просто вставляти на форум не зручно.
А от що стосується DSC, я практично впевненний, що ти не пустиш машину в занос, навіть якщо захочеш, поки не вимкнеш цю систему - я пробував, вона одразу скидає газ, і гальмує необхідне колесо, відповідно авто їде в поворот, і все тут. Ясне діло, якщо на швидкості 120 намагатись зарулити в поворот покритий кригою, то це і на кватро не вийде втілити... От в е36, там ASC+T - быльш стара система, і більш примітивна - вона намагається боротись з заносом, а DSC, його присікає. Але в моїй е36 є редуктор з самоблоком - суне вона впевненно.
А що стосується гірки взимку. Якось придбав я нову хакапеліту р, на свою джетту, і вирішив випробувати на одній гірці (колись з Л.Сінхро пробували там його сінхрогольф), в мене ще не було тоді бмв, так от - вона повзла, але на 75 процентах шляху таки стала. Дивлюсь в дзеркало, щоб назад спуститись, бачу суне е39, і просто їде повз мене без всіляких проблем...